Home > No Sound > Chrome No Sound Ubuntu

Chrome No Sound Ubuntu

Contents

Cargando... Are there other information that can be helpful? update your flash-player - which allows you to play videos well. 2.Check if you have it enabled by typing "chrome://plugins" in Google chrome. Arch + dwm • Mercurial repos • GithubRegistered Linux User #482438 Offline Pages: 1 Topic closed Index »Multimedia and Games »[SOLVED] No sound in Chromium/Flash Board footer Jump to Newbie Corner navigate here

Chromium behaves exactly the same way. By default the first device is the default.If the default device is not your sound card, use the example above and create a .asoundrc file (don’t forget the “.” before the The time now is 05:18 PM. ps: the above trick worked on a 8.04 LTS, 2.6.24-25-generic kernel. http://askubuntu.com/questions/457978/no-sound-from-chrome-sound-works-fine-in-firefox-etc-13-10

Chrome No Sound Ubuntu

also without sound. Vuelve a intentarlo más tarde. Some forum posts reported that firefox may have been causing the issues. >> Reboot  Now reinstall Chrome, Firefox and FlashPlayer from the Ubuntu software centre - Load Chrome and test a The speaker icon on the tab starts, but still no sound.

However, I realized that I’d never used a 32 bit distribution with the Inspiron so maybe the problem wasn’t just with the 64 bit version of the Flash plugin.An easy way Ubuntu Logo, Ubuntu and Canonical Canonical Ltd. dallarosa posted this We love Tumblr & Stationery by Thijs Memphis' Coding Adventures Learning and blogging :) Main Menu Skip to content About Flash sound/audio not working in Google Chrome - Pavucontrol Bye Bye Firefox!

Do I need an Indie Studio Name? Chromium Pulseaudio Implementing `exclusions' in ListPlot Texas, USA speed ticket as a European citizen, already left the country I'm technical referent but I lost the lead for technical decisions What Russian letter is work just fine. his comment is here Cambiar a otro idioma: Català | Euskara | Galego | Ver todo Learn more You're viewing YouTube in Spanish (Spain).

Cola de reproducciónColaCola de reproducciónCola Eliminar todoDesconectar The next video is startingstop Cargando... Alsa Set Default Device The PulseAudio manager tool, in its list of clients, shows Firefox and various other things, and also "Chrome input" but no "Chrome output". Identify the details tab on the right hand side of the page, click it and scroll down to Adobe Flash Player : If you have more than one version installed, disable Cola de reproducción Cola __count__/__total__ Google Chrome Sound (Issues) FIX 13Vide SuscribirseSuscritoCancelar102102 Cargando...

Chromium Pulseaudio

It also gives you access to the pcm plugins in alsa-lib. https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1349572 Open the sound settings from the drop-down menu and you should see the following: Play around with different audio adapters to see if your sound will start working. Chrome No Sound Ubuntu click the +detail tab on your upper right, to see it in full.3. Chromium No Audio share|improve this answer answered Sep 7 at 17:16 Colonel Trogdor 18511 add a comment| up vote 2 down vote I had a similar problem.

StackList implementation I'm technical referent but I lost the lead for technical decisions Time series grouping to avoid stock outs Move only the last 8 files in a directory to another check over here However, my answer should be good for Ubuntu 12.04 –ttoine Oct 3 '14 at 11:39 I've got Pepper Flash installed and updated already, thanks. –Pointy Oct 3 '14 at Maybe you should follow this tutorial ? No sound on YouTube you cry!? (No idea - can't hear you,  my sound's broken). No Sound In Browser Linux

Any idea what you look for?I've seen this link https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=115645 but it didn't help me.Any help is appreciated.--nixIT Last edited by nixIT (2012-02-22 16:03:09) ASRock 970 Extreme4 | AMD FX 8350 Having a problem logging in? Now I just need a way to make the second device the default.Again checking the documentation I got the answercopy and paste the following into the file then save it.pcm.!default { his comment is here All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices Recordármelo más tarde Revisar Recordatorio de privacidad de YouTube, una empresa de Google Saltar navegación ESSubirIniciar sesiónBuscar Cargando...

But if everything fails you could try switching to pulseaudio:enable [multilib] repo in pacman.conf rc.d stop alsa remove alsa from your daemonsarray in rc.conf (or just !alsa it to comment it) Ubuntu No Sound They hope these examples will help you to get a better understanding of the Linux system and that you feel encouraged to try out things on your own. Cheers Yarri Adv Reply December 20th, 2009 #6 yarri View Profile View Forum Posts Private Message 5 Cups of Ubuntu Join Date Jun 2005 Beans 29 Re: No Sound in

Password Linux - Software This forum is for Software issues.

Chrome version is 34.0.1847.132. Añadir a ¿Quieres volver a verlo más tarde? I run Arch 64 w/Chromium, and I no longer have audio on Youtube, or other sites that produce audio, I can no longer watch movie trailers. Alsamixer DOOZYPIPE 1.911.034 visualizaciones 11:55 Fast way to fix No Sound on Computer or Youtube - Duración: 2:10.

Then I started SMplayer, no sound also, Options>Pregerences>Audio switched from pulseaudio to alsa. You’ll get a screen like the one belowOn the upper left area you can see the name and chipset of your device.I had already noticed that on opening alsamixer I’d always Want to know which application is best for the job? http://atomirc.net/no-sound/ubuntu-14-04-no-sound.html Introduction to Linux - A Hands on Guide This guide was created as an overview of the Linux Operating System, geared toward new users as an exploration tour and getting started

Daniel Stickland 274.789 visualizaciones 2:34 Rain Sounds : 9 hour long Raining "Sleep Sounds" - Duración: 9:01:21. solved Fullscreen doesn't work on YouTube in Chrome solved Videos and sound sometimes don't work on chrome. Offline #14 2013-06-21 10:56:18 lemondreas Member Registered: 2011-05-11 Posts: 28 Re: [SOLVED] No sound in Chromium/Flash shashurup wrote:Removing ~/.macromedia solved the problem for me.Didn't work for me.